Wednesday, February 7, 2007

Marsepijnsnoepjes

Marsepeinsnoepjes (A&P) voor 30 stuks
250 g blanke amandelen
250 g poedersuiker
1 lepel Grand Marnier
100 g fijne tafelsuiker
1 cth kaneel
Maal de amandelen, voeg de poedersuiker en Grand Marnier toe en meng tot een homogene massa. Verpak in plasticfolie en laat enkele dagen in de koelkast rusten. Rol dan tot balletjes van 3 cm. Roer tafelsuiker en kaneel in een diep bord door elkaar en wentel de balletjes erdoor.

1 comment:

Anonymous said...



Goedendag

Uw blog heeft, dankzij de kwaliteit van de recepten, onze aandacht weten te trekken.

We zouden het op prijs stellen mocht u hem op Ptitchef.com inschrijven zodat we hem in ons bestand kunnen opnemen.

Petitchef is een gids die naar de beste culinaire websites verwijst. Meerdere honderden blogs hebben zich reeds geregistreerd en kunnen hun website dankzij Ptitchef aanprijzen.

Indien u zich op Ptitchef wenst in te schrijven, kan u naar http://nl.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form surfen of naar http://nl.petitchef.com om vervolgens op “Uw eigen blog toevoegen” te klikken in de balk bovenaan.

Met vriendelijke groeten

Vincent

http://nl.petitchef.com